Polish translation / Polskie tłumaczenie ERPNext

Hello everyone,

I’m looking for an efficient and easy-to-configure ERP-class system. After a long search, I came across ERPNext, and since its Polish translation is/was very poor, I decided to initially translate about 89% of the files for version 15. I hope to make the entire system user-friendly in Polish, as I have plans to implement it in our company.

I invite all Polish-speaking users to get in touch and collaborate.

On the other hand, I’m curious why such an interesting system is so little known in Europe. It offers functionality comparable to or even better than, for example, Odoo, yet in this part of the world, it’s practically unknown.

Best regards!

In polish:
Cześć wszystkim.
Szukam sprawnego i przyjemnego w konfiguracji systemu klasy ERP.
Po długich poszukiwaniach natrafiłem na ERPNext i z uwagi na to, że jego tłumaczenie na język polski jest / było bardzo słabe pozwoliłem sobie wstępnie przetłumaczyć ok 89% plików wersji 15. Mam nadzieję, że uda mi się przetłumaczyć w sposób zrozumiały dla użytkownika cały system ponieważ wiążę z nim plany co do naszego przedsiębiorstwa.

Zapraszam wszystkich polskojęzycznych użytkowników do kontaktu i wspólnego działania.

Z drugiej strony ciekawi mnie dlaczego tak ciekawy system jest tak mało znany w Europie, macie funkcjonalność zbliżoną lub nawet lepszą niż np. Odoo a w tej części świata jest praktycznie nieznany.

Pozdrawiam serdecznie!

1 Like